Service stivuitor

Societatea noastra asigura servicii complete in vederea utilizarii parcului de stivuitoare al clientului la capacitate maxima. Astfel pentru mentinerea utilajelor intr-o stare optima de functionare este necesara intretinerea periodica a acestora conform normelor de utilizare. Aceste norme se gasesc in cartea ce insoteste utilajul.


Reparatii motostivuitor Linde si reparatie stivuitor Toyota si Yale

  • 1. Verificarea nivelului de ulei si a amestecului apa-antigel in fiecare zi inainte de utilizarea sa.
  • 2. Verificarea starii de uzura a anvelopelor atat pentru siguranta in exploatare cat si pentru evitarea uzurii premature a puntilor utilajului.
  • 3. Verificarea elementelor de siguranta: frana de mana, centura de siguranta.
  • 4. Schimbarea uleiului motor la intervalele prevazute in instructiuni precum si gresarea utilajului.
  • 5. Verificarea furcilor ( a nu exista indoiri )
  • 6. Remedieri minore realizabile la locatia utilajului cum ar fi inlocuirea unui furtun, eliminarea scurgerilor de ulei la cilindrii de presiune, probleme ale instalatiei electrice s.a.
  • 7. Reparatii majore care necesita aducerea echipamentului in service.Astfel de interventii sunt necesare pentru reparatii motor ( segmentare sau rk ), interventii pe instalatia de ridicare ( inlocuire role, demontare catarg ), repararea puntii motoare sau a celei de directie, reparatia motoarelor electrice ( acolo unde este cazul ), rk-ul transmisiei ( hidrostatica sau hidrodinamica ) etc.
Service si piese de schimb stivuitoare


Service Stivuitoare -Intretinerea si verificarea periodica a utilajului previn aparitia defectiunior si evitarea unor costuri mai mari.

Toate reparatiile se efectueaza de catre personal specializat, pe baza documentatiei tehnice aferente si cu piese originale achizitionate de la producatorii externi.

Termenul de aprovizionare a pieselor de schimb este de 1-3 zile de la comanda ferma.

M.T.M. BOOM SERVICE ofera piese de schimb pentru orice stivuitor de pe piata, indiferent de anul de fabricatie.

Service Stivuitoare - Marcile Caterpillar, Clark, Hyster, Linde, Still, Toyota, Hyundai, Nissan, Heli, Fiat, Jungheinrich, Mitsubishi, Manitou,Yale sunt cateva din cele pentru care echipa M.T.M. BOOM SERVICE ofera suport complet pe parte de piese de schimb, atasamente si accesorii.

Printre piesele furnizate, sunt incluse filtre de aer, filtre de combustibil, filtre hidraulice, schimb de ulei, distribuitoare hidraulice, pompe hidraulice, cilindri hidraulici, kit de frana, kit reparatie motor , anvelope, scaune, furci, rulmenti, role, lanturi, pompe transmisie, reductoare, piese motor ... și multe altele pentru stivuitorul dvs.

Durata de viața a unui stivuitor este determinata de intretinerea acestuia. Fiecare stivuitor trebuie mentinut cu atentie in mod regulat, ceea ce implica inlocuirea anumitor piese de schimb

  • preturi corecte.
  • livrare rapida.
  • toate marcile.
Service Stivuitoare
- Contactati-ne si va vom raspunde prompt la orice intrebare despre preturi si disponibilitatea pieselor pentru stivuitoare.

Asteptam solicitarea dumneavoastra!