Despre M.T.M. Boom service

Service nacele M.T.M. BOOM SERVICE este o companie independentă şi toate apelurile pentru service nacele sunt tratate și văzute de către proprietar. Fiind localizaţi convenabil în centru ţării, mai exact în Sibiu, service-ul nostru pe teren include deplasări pe întreaga suprafaţă a ţării, cu precădere în Sibiu, Braşov, Alba, Sebeş, Deva, Vâlcea, Slatina, Craiova, Gorj,Târgovişte, Piteşti, Bucureşti, Cluj.

Clienții au ajuns să se aștepte la o experiență totală, la o manoperă de calitate și la un profesionalism complet de la service-ul nostru. Suntem încrezători în a spune că nimeni nu oferă un service mai bun la rate mai accesibile decât serviciile echipei M.T.M. BOOM SERVICE. Prin experienţa de service nacele acumulată pe parcursul a 12 ani de activitate în cadru uneia dintre cele mai mari firme din Industrie din Italia şi prin calificarile de specialitate profesionale obţinute pe parcurs de catre specialiştii nostri, firma noastră vă poate oferii serviciile sale de diagnoza, evaluare, reparaţii şi întreţinere, piese schimb pentru toată gama de utilaje.

Departamentul de service nacele oferă de fiecare dată o soluţie modernă şi sigură pentru orice client din domeniul utilajelor, cu o abordare la un grad ridicat de flexibilitate şi capacitatea de a se adapta la cerinţele din ce în ce mai exigente ale pieţei. Complexitatea şi multitudinea lucrărilor de service nacele şi reparaţii utilaje cu care ne-am confruntat de-a lungul anilor, ne îndreptăţesc să spunem că acestea sunt cele care ne recomandă cel mai bine.

Dispunem de autoutilitare echipate cu scule profesionale şi ne bazăm în egală măsură pe un colectiv de angajați cu experiență în diagnosticarea şi rezolvarea posibilelor probleme ce pot apărea la acest gen de utilaje.

Oferim servicii de întreținere preventivă (revizii periodice), la platforme tip foarfecă şi nacele cu braţ articulate, servicii de diagnoză, reparaţii, evaluare pentru toată gama de utilaje JLG, Haulotte, Genie, Jungheinrich, Stihl, Merlo, Manitou. Toate diagnozele se fac cu testere de origine, adecvate fiecarui Brand şi fiecărui utilaj. În urma încheierii unui contract de service, specialiştii noştri întocmesc un grafic de mentenanță ținând cont de gradul de utilizare şi de uzură a nacelelor, cu scopul de preveni eventualele defecțiuni ale acestor utilaje. Fişa de intervenţie va fi trimisă în mod direct clientului în vederea informării acestuia despre problemele tehnice ale utilajului, starea de funcţionare dar şi soluţia problemei.

Disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Sărbători și weekend-uri disponibile.

Prin tot ceea ce facem, cu fiecare echipament pe care îl repunem în funcţiune, ne propunem să cream pentru clienţii noştri un univers definit prin siguranţă, prin acces uşor şi rapid, oricând şi oriunde este nevoie.