fonduri

Numele Proiectului:
DOTAREA SOCIETATII M.T.M. BOOM SERVICE S.R.L. CU UTILJE SI ECHIPAMENTE EFICIENTE ENERGETIC

 

 

 

Beneficiar: SC. M.T.M. BOOM SERVICE SRL

Codul MySMIS: 157879

Valoarea totala a proiectului: 1.513.714,52 lei din care:

Valoare cofinantare asigurata de Uniunea Europeana: 755.979,50 lei

Valoare finantare din bugetul national: 146.510,33 lei

Perioada de Implementare:

Data incepere proiect: 17.10.2022

Data finalizare proiect: 27.11.2023

 

Descrierea proiectului: Prin prezentul proiect de investitii, societatea M.T.M. BOOM SERVICE SRL doreste dotarea societatii cu utilaje noi si eficiente energetic, prin achizitionarea a doua nacele electrice, electrostivuitor, un sistem fotovoltaic si o statie electrica de incarcat.

Scopul: Scopul proiectului este cresterea nivelului tehnic de dotare al firmei prin achizitionarea unor active corporale “verzi”, destinate sa mareasca capacitatea de productie de la nivelul in-treprinderii si sa diversifice activitatea acesteia. Investitia in cadrul proiectului este reprezentata de dotarea societatii cu urmatoarele utilaje: nacela electrica telescopica, nacela electrica foarfeca, electrostivuitor, sistem fotovoltaic si statie de incarcat electrica.

Obiectivul General al Proiectului: Obiectivul general al proiectului este reprezentat de consolidarea societatii M.T.M. BOOM SERVICE SRL pe piata in contextul crizei economice generate de pandemia de COVID-9 astfel incat societatea sa poata ameliora efectele economice cu ajutorul unei redresari verzi.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Dotarea societatii cu utilaje si echipamente eficiente energetic, Sistem fotovoltaic, statie electrica, 1 nacela electrica telescopica, 1 nacela electrica foarfeca si un electrostivuitor.
  2. Achizitionarea sistem fotovoltaic, statie electrica, 1 nacela electrica telescopica, 1 nacela electrica foarfeca si un electrostivuitor, contribuie cu minim 30% din valoarea totala a proiectului, la investitia „verde” care permite o contributie semnificativa la atenuarea schimbarilor climatice fara a prejudicia in mod semnificativ alte obiective de mediu.
  3. Management adecvat elaborarii/implementarii proiectului prin achizitia serviciilor de consultanta (inclusiv achizitii publice) si urmarirea implementarii acestuia in concordanta cu reglementarile legale si instructiunile specifice Ghidului pe perioada de implementare a proiectului.
  4. Vizibilitatea si promovarea adecvata a proiectului in conformitate cu prevederile contractuale si instructiunile cuprinse in Manualul de identitate vizuala.
  5. Asigurarea auditului financiar in cadrul proiectului, prin realizarea unui raport de audit financiar la finalul proiectului
  6. Asigurarea auditului sistemului de management de mediu, prin realizarea unui document/raport de audit de sisteme de management de mediu prin care se confirma indeplinirea obiectivelor asumate prin declaratiile aferente Anexei 15.
  7. Asigurarea unui responsabil cu protectia datelor cu caracter personal DPO in perioada de implementare

 

Rezultate finale in urma implementarii proiectului: Dotarea societatii cu utilaje eficient energetic: Nacela electrica telescopica, nacela electrica foarfeca, electrostivuitor, sistem fotovoltaic si statie de incarcat electrica, contribuind cu minim 30% din valoarea totala a proiectului, la investitia „verde” care permite o contributie semnificativa la atenuarea schimbarilor climatice fara a prejudicia in mod semnificativ alte obiective de mediu.

 

Finanțare: Proiect cofinanțat din Fondul de Dezvoltarea Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Acțiunea 4.1.1.

 

 

Detalii suplimentare se pot obține de la:

Persoană de contact: POPA LIDIA-ELENA

Localitatea Cisnadie, Oras Cisnadie, Strada Ascanio Damian, Nr. 17, Judet Sibiu

Tel: 0758319247, email: office@mtmboomservice.ro