service nacele telescopice

Service nacele telescopice - Service Haulotte, JLG, Genie - Societatea noastra asigura servicii complete in vederea utilizarii parcului de nacele telescopice al clientului la capacitate maxima. Astfel pentru mentinerea utilajelor intr-o stare optima de functionare este necesara intretinerea periodica a acestora conform normelor de utilizare. Aceste norme se gasesc in cartea ce insoteste utilajul.


Prin lucrări de reparații, se înțelege ansamblul de lucrãri şi operaţiuni ce se executã pentru înlãturarea neconformitãţilor/ defecţiunilor constatate la o maşinã de ridicat.

Reparațiile se vor efectua la solicitarea beneficiarului, în cazul constatării de defecte în timpul exploatării sau în timpul efectuării intretinerii, reviziilor tehnice periodice.

Constatările şi remedierile defectelor se vor consemna prin emiterea de buletine de verificări / rapoarte de constatare care vor fi înregistrate în registrele de supraveghere a instalaţiilor.

Operaţiile de reparaţii se vor executa în baza raportului de constatare, a ofertei/devizului de lucrări emis de executant şi aceptate de beneficiar.

Service Haulotte, JLG, Genie - Materialele, piesele de schimb şi subasamblele utilizate pentru asigurarea reparaţiilor în condiţii optime , vor întruni toate condiţiile impuse de prevederile Prescripţiilor Tehnice și Constructor, asigurând securitatea în exploatare.

Intretinerea si verificarea periodica a utilajului previn aparitia defectiunior si evitarea unor costuri mai mari.

Service si piese de schimb nacele-telescopice

Toate reparatiile se efectueaza de catre personal specializat, pe baza documentatiei tehnice aferente si cu piese originale achizitionate de la producatorii externi.

Termenul de aprovizionare a pieselor de schimb este de 1-3 zile de la comanda ferma.

M.T.M. BOOM SERVICE ofera piese de schimb pentru orice nacela de pe piata, indiferent de anul de fabricatie.

Reparatii nacele cu brat telescopic electrice si nacele cu brat telescopic diesel

HA14TX, HA16TPX, H21TX, H23TPX, H25TPX, Genie S85, Genie S105, JLG 1200SJP, Genie S 125,Genie S 40, JLG 1350 SJP, sunt cateva din cele pentru care echipa.

M.T.M. BOOM SERVICE ofera suport complet pe parte de piese de schimb, atasamente si accesorii.

Vindem din stoc sau pe baza de comanda piese pentru nacele Haulotte, JLG, Genie, Manitou.

Printre piesele furnizate, sunt incluse joystick-uri, telecomenzi, ceasuri, senzor de unghi, variator, redresor, contacte cheie, placi de sarcina, bobine, supape, limitatori, pompe hidraulice, cilindri hidraulici, kit de frana, kit reparatie motor , anvelope, rulmenti, role, lanturi, pompe transmisie, reductoare, piese motor... și multe altele pentru nacela dvs.

  • preturi corecte.
  • livrare rapida.
  • toate marcile.
Service Haulotte, JLG, Genie
- Contactati-ne si va vom raspunde prompt la orice intrebare despre preturi si disponibilitatea pieselor pentru nacele telescopice.

Asteptam solicitarea dumneavoastra!