service nacele articulate

Service nacele articulate - Service Haulotte, JLG, Genie - Societatea noastra asigura servicii complete in vederea utilizarii parcului de nacele articulate al clientului la capacitate maxima. Astfel pentru mentinerea utilajelor intr-o stare optima de functionare este necesara intretinerea periodica a acestora conform normelor de utilizare. Aceste norme se gasesc in cartea ce insoteste utilajul.


Prin lucrări de reparații, se înțelege ansamblul de lucrãri şi operaţiuni ce se executã pentru înlãturarea neconformitãţilor/ defecţiunilor constatate la o maşinã de ridicat.

Service Haulotte, JLG, Genie - Reparațiile se vor efectua la solicitarea beneficiarului, în cazul constatării de defecte în timpul exploatării sau în timpul efectuării intretinerii, reviziilor tehnice periodice.

Constatările şi remedierile defectelor se vor consemna prin emiterea de buletine de verificări / rapoarte de constatare care vor fi înregistrate în registrele de supraveghere a instalaţiilor.

Operaţiile de reparaţii se vor executa în baza raportului de constatare, a ofertei/devizului de lucrări emis de executant şi aceptate de beneficiar.

Materialele, piesele de schimb şi subasamblele utilizate pentru asigurarea reparaţiilor în condiţii optime , vor întruni toate condiţiile impuse de prevederile Prescripţiilor Tehnice și Constructor, asigurând securitatea în exploatare.

Service si piese de schimb nacele articulate

Intretinerea si verificarea periodica a utilajului previn aparitia defectiunior si evitarea unor costuri mai mari.

Service Haulotte, JLG, Genie - Toate reparatiile se efectueaza de catre personal specializat, pe baza documentatiei tehnice aferente si cu piese originale achizitionate de la producatorii externi.

Termenul de aprovizionare a pieselor de schimb este de 1-3 zile de la comanda ferma.

M.T.M. BOOM SERVICE ofera piese de schimb pentru orice nacela de pe piata, indiferent de anul de fabricatie.

Reparatie nacela articulate Haulotte si reparatii nacele articulate Genie si JLG

HA120PX, HA16RTJ, HA16RTJ O, HA16RTJ PRO, HA18PX, HA20RTJ, HA20RTJ PRO, HA26RTJ PRO, HA32RTJ PRO, HA41RTJ PRO, Manitou 180ATJRC, HA 20 PX, HA 260 PX, HA 32 PX, HA 41 PX,Genie Z45/25, JLG E450 AJ, JLG 510 AJ,JLG 600 AJ, JLG 800 AJ, JLG 1250 AJP,

Nacele articulate electrice

HA12CJ, HA12CJ+, HA12IP, HA15IP, HA20LE, HA20LE PRO, Manitou AETJ 170E sunt cateva din cele pentru care echipa M.T.M. BOOM SERVICE ofera suport complet pe parte de piese de schimb, atasamente si accesorii.

Vindem din stoc sau pe baza de comanda piese pentru service nacele Haulotte, JLG, Genie, Manitou. Printre piesele furnizate, sunt incluse joystick-uri, telecomenzi, ceasuri, senzor de unghi, variator, redresor, contacte cheie, placi de sarcina, bobine, supape, limitatori, pompe hidraulice, cilindri hidraulici, kit de frana, kit reparatie motor , anvelope, rulmenti, role, lanturi, pompe transmisie, reductoare, piese motor... și multe altele pentru nacela dvs.

  • preturi corecte.
  • livrare rapida.
  • toate marcile.


- Contactati-ne si va vom raspunde prompt la orice intrebare despre preturi si disponibilitatea pieselor pentru nacele articulate

Asteptam solicitarea dumneavoastra!

Apelati cu incredere la noi!